Izgalmas programokkal startol el márciusban a Taste Balaton Fesztivál

Mi is írtunk róla korábban, hogy a március 8. és 17. között első alkalommal nyitó Taste Balaton Fesztiválon egymást érik az örömfőzések, az izgalmas workshopok, kiállítások és helytörténeti túrák, valamint az irodalmi és sportolási lehetőségek. Az eseményeket kis létszámban rendezik meg, ezért már most érdemes lefoglalni a helyeket. A fesztivál 10 napja alatt 26 balatoni étterem, gasztrohotel, valamint kulturális intézmények, borászatok várják a vendégeket.

A Taste Balaton Fesztivál nem csak a gasztronómiáról szól, hanem kulturális programokon is részt vehetünkForrás: Chripkó Lili / Taste Balaton Fesztivál

Akik le szeretnék mozogni a finom ételeket, bringára pattanhatnak és felfedezhetik a vidéket a Balaton Bike 365 csúcskategóriás biciklijeivel.

A Taste Balaton Fesztiválon megkóstolhatjátok a legfinomabb magyar borokat isForrás:Chripkó Lili / Taste Balaton Fesztivál

"Ez alatt a 10 nap alatt igyekszünk megmutatni a régió gasztronómiai és kulturális sokszínűségét. A több mint 100 programos étlapot átnézve mindenki maga állíthatja össze a fesztiválmenüjét. Egy tökéletes nap indulhat jógával és termelői reggelivel, folytatódhat egy nagy bringázással, majd kiállításmegnyitóval, kolbásztöltéssel egybekötött csemegézéssel és zárulhat egy izgalmas, zenés vacsorával"  – mondja Budavári Dóra alapító és kommunikációs igazgató.

A részletes programról ide kattintva tájékozódhattok.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek