Irány a Balaton: Ezen a két pályán még mindig korcsolyázhatunk!

A 2022/2023-as szezonban, decemberben öt műjégpálya nyílt meg a tó körül. A tavaszias és esős időjárás miatt azonban január elején bezárta kapuit a balatonlellei és a szigligeti is, a balatonboglári jégpályán pedig január 30-án lehett utoljára korizni. Mégsem maradunk jeges élmények nélkül februárban, ugyanis Balatonfüreden és Keszthelyen még lehet korcsolyázni – írja a likebalaton.hu.

A Balatonfüredi JégpályaForrás: Balatonfüredi Jégpálya/Facebook

Nagy sikert aratott az idei szezonban a Zákonyi-parkban található Balatonfüredi Jégpálya, melynek közel 900 négyzetméteres felületén többszáz korizni vágyó élvezte a kiváló körülményeket, azaz a jó jeget, a zenét, a büfét és a korcsolyakölcsönzőt. Sokak örömére a pálya üzemeltetője úgy döntött, hogy meghosszabbítja a nyitva tartást, így ezen a hétvégén még biztosan csúszhatnak a téli sportok szerelmesei.

Még jobb hír, hogy Keszthelyen február közepéig várják a korizókat. A hangulatos kis Balaton-parti jégpálya nagy népszerűségnek örvend. A pálya saját korcsolyával díjmentesen használható minden nap 11 és 19 óra között. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek