Ezeken a műjégpályákon korcsolyázhatunk még a Balatonnál

A déli és az északi parton is gyönyörű panoráma és jó hangulat várja a mozogni vágyókat a balatoni korcsolyapályákon. A likealaton.hu összeszedte cikkében, hogy a 2022/2023-as szezonban merre induljunk, ha korizni szeretnénk a tó környékén. Ugyanakkor igyezzetek, mert pár nap, és zárul a koriszerzon a Balatonnál!

Balatonboglár

December 3-án elsőként nyitott meg a térség legszebb fekvésű jégpáyájának titulált hely. A hokimeccsekre is alkalmas jégpálya 2023. január 8-ig várja a csúszni vágyókat a boglári kikötőben. 

Forrás: Böröczky Bulcsú/likebalaton.hu

A jégpálya mellett üzemelő Boglárka Bisztró területén üzemel a korcsolyakölcsönző, ahol lehetőség nyílik korcsolyaélezére és korcsolyaoktatásra is.  A pálya hétköznapokon 14-től 20 óráig, szombaton 10-től 21 óráig, vasárnap 10-től 20 óráig tart nyitva.

Balatonlelle

A Balaton legrégebben üzemelő műjégpályája a BL Yacht Club területén, közvetlenül a Balaton-parton található. A pályánál büfé is várja a látogatókat. Lehetőség nyílik korcsolya- és fakutya-bérlésre, korcsolyaélezésre, korcsolyaoktatásra. Hétköznapokon 14-től 20 óráig, péntek, szombat, vasárnap 10-től 20 óráig tartanak nyitva.

Forrás: Balaton KÖR

Hétköznap 1000 forint, péntek, szombat, vasárnap pedig 2000 forint a belépőjegy (6 év alattiak péntek, szombat, vasárnap 1500 forintért korizhatnak). 

Szigliget

December 9-én nyitotta meg a kapuit a nagy sikerű Várudvar jégpálya Szigligeten. Ha egy kis téli kikapcsolódásra vágytok messze a nagyváros zajától és az állandó rohanástól, akkor itt a helyetek.

Forrás: Mészáros Annarózsa/likebalaton.hu

Csúszkálás után meleg italokat is kortyolgathattok. December 22. és január 8. között a téli szünet szerinti nyitvatartással várnak mindenkit, délelőtt 10 és 21 óra között.

Balatonfüred

Balatonfüreden december 10-én nyitotta meg kapuit a Zákonyi-parkban kialakított korcsolyapálya. A közel 900 négyzetméteres jégfelület többszáz csúszni vágyó ember képes befogadni. Idén is szól a zene, működik a büfé és korcsolyakölcsönző.

Forrás: Keszey Ágnes, likebalaton.hu

A pálya hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap 9-20 óra között, pénteken és szombaton 10-21 óra között tart nyitva. Január 7-én itt is megtartják a jégpályák éjszakáját, ekkor is sok érdeklődőre számítanak - írja a veol.hu.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek