Júniusban megnyílhat a Lóczy-barlangnál épülő látogatóközpont

  Tavaly áprilisban írtunk először arról, hogy akadálymentesítik a Hegyestű geológiai bemutatóhelyet és látogatóközpontot kap a balatonfüredi Lóczy-barlang, a legfrissebb hírek szerint utóbbi nyáron meg is nyílik. A tájba simuló épület szabadon látogatható, fedett terasszal és egész évben nyitvatartó bemutatóhellyel várja majd a kirándulókat. 

  A tervek szerint így fest majd a látogatóközpontForrás: YOUTBE.COM

  Puskás Zoltánnal, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság vezetőjével a helyszínen készített interjút a Füred TV 2021. február 3-án, amiben számos információ hangzik el a leendő épületről, az új szolgáltatásokról és a barlangról, íme!

  Jelenleg már a nyílászárókat szerelik be a 200 négyzetméteres épületbe, amit pályázat keretében a füredi önkormányzat támogatásával épít a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság. A tervek szerint júniusban nyit a látogatóközpont – olvasható a Balaton-felvidéki Nemzeti Park weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!