Még szebb, biztonságosabb és modernebb lesz a Balaton ötcsillagos strandja

  A balatonedericsi strand fejlesztése az elmúlt évben egy 26 millió forintos támogatásból elkészült. Ennek köszönhetően a fürdőhely 2020-ban először el is nyerte az ötcsillagos és a legdinamikusabban fejlődő strand minősítést. Idén egy másik strandfejlesztési pályázat elnyerésével további harmincmillió forintos támogatással korszerűsítheti tovább a fürdőjét Balatonederics, így szebb, komfortosabb, biztonságosabb és modernebb strand készül Papp János polgármester szerint – írja a veol.hu.

  Még szebb, még biztonságosabb lesz a Balaton ötcsillagos strandjaForrás: strand.hu

  Az összegből korszerűsítik a régi vizesblokkokat, felújítják a mozgáskorlátozott-illemhelyet, két új, szélesebb lépcsőt helyeznek el a vízbe jutás megkönnyítése érdekében, fákat ültetnek és kültéri zuhanyzókat helyeznek ki a sport-, gyermek- és fürdőkertzónákban. Ezeken kívül digitális kijelzőtáblát helyeznek el a tájékoztatás javítására, ki- és beléptetőrendszert telepítenek és kiépítik az ingyenes wifiszolgáltatást. Mindemellett modernebb retró kabinsort ígérnek, a sporteszközök fölé és a gyermekzónába pedig árnyékolókat, napvitorlákat vásárolnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek