Fényfestéssel, ünnepi hangulattal nyílik a budapesti karácsonyi vásár

Már csak négyet kell aludnunk, hogy végre karácsonyi fényekben, fényfestéssel körülvéve, fűszeres karácsonyi italokat kortyolgatva hangolódhassunk az év legjobban várt ünnepére. E hét pénteken, azaz november 19-én nyílik a karácsonyi vásár a Vörösmarty téren,olvasható a szervezők Facebook-oldalán.

Budapesten a Vörösmarty téren ezúttal különleges fényekbe borul a vásárForrás: Budapesti Karácsonyi Vásár / Budapest Christmas Fair/Facebook

December 1. és 26. között minden nap, 17.00 órától egyedülálló ünnepi fényfestéssel készülnek a szervezők. December 5-én az igazi lappföldi Mikulás, Joulupukki várja a gyerekeket, az adventi hétvégéken pedig meghitt, közös gyertyagyújtással ünnepelhetünk.

Védettségi igazolvány és a személyazonosságot igazoló okmány mindenképp legyen nálunk, mert ahogy korábban írtuk, csak ezek birtokában léphetünk be a vásár területétre. Az Ízművesek utcájában az év utolsó napjáig minden hétköznap 10 és 21 óra között, péntektől vasárnapig pedig 22 óráig válogathatunk a karácsonyi ételkülönlegességek közül, a kézműves kiállítók egy órával korábban zárják a boltot. A napi nyitvatartás csak az ünnepnapokon tér el, erről tájékozódon a vásár Facebook-oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek