Nézze meg élőben, ahogy a lappföldi Mikulás megnyitja a karácsonyi szezont

Idén a gyerekek nem élhetik meg azt a varázslatot, hogy a Mikulás ölében ülve mondják el a karácsonyi kívánságaikat. Ezt az álmot azonban nem lehet csak úgy összetörni, ezért a Mikuláshoz ebben az évben virtuálisan is ellátogathatnak a gyerekek. Idén november 7. szombaton helyi idő szerint 19.00-kor (magyar idő szerint 18 órakor) a fehér szakállú, piros ruhás úr a lappföldi rezidenciájáról élő közvetítésben nyitja meg a karácsonyi szezont, és köszönti a világ minden tájáról érdeklődő gyerekeket.

A Mikulás és az egyik rénszarvasaForrás: santaclausvillage.info

Mivel a Mikuláshoz nem repülhet el mindenki Lappföldre, hogy együtt ünnepelje vele az év ezen különleges időszakát, ő lehetőséget biztosít, hogy online bárki részt vehessen az ünnepségen. Az élő közvetítés az északi sarkkörről finn idő szerint 19 órakor, magyar idő szerint 18 órakor kezdődik a Visit Rovaniemi Facebook-oldalán de közvetlenül is becsatlakozhatnak a élő adásba ide kattintva.

A Karácsonyház a Mikulás városában, RovaniemibenForrás: santaclausvillage.info

A megnyitó körülbelül 30 percig tart, és ezalatt az idő alatt nemcsak a Mikulás beszél, hanem lesz élő zene is, üdvözletüket küldik a helyi boltosok is, és tájékoztatást hallhatnak a Unicef jótékonysági programjáról. A karácsonyi nyitóhétvégén a Mikulás otthonának környéke érdekes programokat kínál azoknak is, akiknek van szerencséjük személyesen ellátogatni a meseszép helyszínre. A 2020-as karácsonyi szezon megnyitójának részletes programjáról ide kattintva olvashatnak bővebben. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek