A British Airways kiárusítja tárgyait, amelyek több százszor körbejárták a Földet

A British Airways kinyitja raktárait, és különleges lehetőséget kínál a repülés szerelmeseinek, hogy kézbe vehessék azokat a repülőgépeken használt tárgyakat, amelyek már több százszor körbejárták a bolygónkat. Bár az otthoni élmény nem felel meg a valóságnak, a gyűjtők megrendelhetik például a British Airways első osztályon használt egyedi étkészleteit, köztük a William Edwards-féle tányérokat, leveses tálakat és csészéket egészen elfogadható áron. Így lehetővé válik, hogy az ünnepi időszakban otthon is autentikus, első osztályú repülési élményt szerezzenek a vásárlók.

Forrás: British Airways/Facebook

És miután stílusosan megvacsoráztak, majd letelepednek, hogy kedvenc filmjüket vagy tévéműsorukat megnézzék, akár British Airways logóval ellátott papucsban és takaróban is pihenhetnek, amelyeket szintén kiárusítanak. De aki igazán különleges karácsonyi ajándékot keres, az megvásárolhat például egy, a Boeing 747-es géptípusokban használt zsúrkocsit is, vagy egyéb használati tárgyat, amelyet a British Airways mára teljesen kivont a forgalomból.

Forrás: British Airways/Facebook

Carolina Martinoli, a British Airways márka- és vásárlói tapasztalatokért felelős igazgatója elmondta: Ez egy egyszeri lehetőség, hogy az emberek saját otthonukba vigyék a repülés varázsát a British Airways légicéggel."

A tárgyakat ide kattintva lehet megvásárolni. A pandémia kezdete óta a British Airways több ezer cikket, köztük zoknikat, rágcsálnivalókat és takarókat adományozott az NHS kórházainak (National Health ServiceNagy-Britannia Nemzeti Egészségügyi Szolgálata), gondozóházainak és élelmiszerbankjainak az Egyesült Királyságban, hogy támogassa a koronavírus-járvány elleni harcot – írja a Breaking Travel News.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek