Az adventi hangfürdővel lélekben is készülhetnek a meghitt karácsonyra

Egyes spirituális hagyományok szerint Advent négy hetében mintegy próbatételként négy különböző tulajdonságot érdemes megerősítenünk magunkban ahhoz, hogy megtisztulva léphessünk be a karácsonyba. Ezen sarkalatos erények a következők: igazságosság, mértékletesség, bátorság és bölcsesség. Ezek lesznek a témák azon a négy egymást követő online Adventi hangfürdőn, amit a Bikram Jóga Központ indít. 

A hangtálak rezgése ellazítja a testet, megnyugtatja a lelketForrás: magicbowls/Pixabay

Az adventi koszorú négy gyertyája az adventi időszak négy vasárnapját jelképezi. Azokat, akik szeretnék átérezni a karácsony szentségét, szeretettel várják négy, pénteken megrendezett hangfürdőjükön. A karácsonyt megelőző négy pénteken itt sorra vehetjük a jó tulajdonságokat, és meditálhatunk azon, hogyan is tudjuk ezeket beépíteni az életünkbe. Ebben segítenek a hangtálak és más hangszerek finom, éteri hangjai, melyek által könnyebben tudunk megnyugodni, ráhangolódni, megérkezni az ünnepekbe.

A hangfürdőn 1 alkalmas teljes árú jeggyel lehez részt venni. Az alkalmak külön-külön is látogathatók, melyek időpontjai november 27., december 4., december 11. és december 18. A relaxációt vezeti: Nádas Linda. Az eseményre ide kattintva tudnak jelentkezni. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek