A világ legmagasabb ikertorony szállodájában kapnak ajándék éjszakát az Emirates utasai

Dubaj, a legek városa semmi mással sem összehasonlítható programmal és látnivalóval várja, ahol már egyetlen eltöltött nap is elegendő ahhoz, hogy bárkit elkápráztasson. A világ legmagasabb látképével rendelkező város jelen pillanatban 18 olyan épülettel rendelkezik, amelyek elérik a 300 méteres magasságot, a tervek szerint pedig ez a szám hamarosan nőni fog. Ráadásul most az egyik magasság rekorderben, az ötcsillagos JW Marriott Marquis Hotel Dubai-ban az Emirates utasai részére, a 2024. július 1. és július 21. között foglalt jegyek mellé ajándék szállodai elhelyezést biztosít.

Napkelte a Dubaji öbölben, háttérben a szálloda ikertornyai is kivehetőkForrás: Emirates

Dubaj testesíti meg a 21. századi városfejlesztés csúcsát.. A több száz méteres építmények a rendkívüli mérnöki és építészeti tudás megtestesítőiként törnek az ég felé a Perzsa-öböl partján, amelyek közül világviszonylatban több épület egyenként is kiemelkedik.

A JW Marriott Marquis Hotel ikertornyaiForrás: AFP/Giuseppe Cacace

 A JW Marriott Marquis Hotel Dubai a világ legmagasabb ikertorony szállodája, ahol most az Emirates utasai ingyen szállhatnak meg. Egyenként 355 méteres ikertornyával egyszerre lenyűgöző látványosság és világrekord. A felhőkarcolókat is megszégyenítő magasságokba törő, 72 emeletes szálloda összesen 1608 szobával, több mint 12 díjnyertes étteremmel és bárral, egészségklubbal, üzletekkel, konferenciatermekkel, fitneszlétesítményekkel és az Egyesült Arab Emírségek egyetlen holt-tengeri flotációs medencéjével rendelkező gyógyfürdővel várja a látogatókat.

Ebben az impozáns szállodában szállhatnak meg teljesen ingyen azok az Emirates utasok, akik 2024. július 1. és július 21. között foglalnak repülőjegyet és 2024. július 4. és szeptember 15. között utaznak Dubajba, vagy legalább 24 órát töltenek el a városban, mielőtt tovább repülnének: a First vagy Business osztályára szóló retúrjeggyel két ajándék éjszaka, a Turistaosztályú vagy a Prémium Turistaosztályú retúrjeggyel pedig egy ajándék éjszaka foglalható – tudtuk meg az emirates sajtóközleményéből. Az ajánlatról bővebben ide kattintva olvashattok.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek