Dubaji karrier a felhők felett: magyar légiutas-kísérőket keres az Emirates

Magukra öltve az elegáns egyenruhát és elkészítve a tökéletes sminket, az Emirates légiutas-kísérői 85 ország több mint 150 városába utazhatnak, ahol tapasztalatot és számtalan élményt gyűjthetnek. Most itt az újabb lehetőség arra, hogy magyar nők is bekerülhessenek az Emirates nemzetközi csapatába légiutas-kísérőként – tudtuk meg az légitársaság sajtóközleményéből. 

Forrás: Emirates

Az utaskísérői pozíció előnyei közé tartozik a bőséges juttatási csomag, amelybe többek között adómentes fizetés, dubaji bútorozott lakás, pihenőidő alatti ingyenes szállodai tartózkodás, fogászati-, egészségügyi- és életbiztosítás, a lakás és munkahely közötti transzfer, kedvezményes repülőjegyek, továbbá a barátok és családtagok által érvényesíthető utazási kedvezmények is beletartoznak.

A több mint 21 ezer utaskísérőjük mindig kifogástalan megjelenése túlmutat a védjegyükké vált vörös rúzson. A légitársaság egy egész szépségközpontot tart fent, ahol szakemberek segítik őket abban, hogy bőrük mindig ragyogó, sminkjük pedig tökéletes legyen. 

Forrás: Emirates

Az új légiutas-kísérő pozíciók betöltésére jelentkezőket az Emirates Budapesten március 2-án, 9 órától a Novotel Budapest Centrumban, Szegeden pedig március 4-én, 9 órától a Novotel Szegedben tartandó toborzó nyílt napokra, angol nyelvű önéletrajzzal és egy friss fényképpel várja. A részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra, de az érdeklődők már az eseményt megelőzően kitölthetnek egy jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek