Repjegyek 4 ezer forinttól, Európa legszebb városaiba? Igen!

Itt a jó idő, kimozdulnál pár napra, hogy megnézd Európa legszebb városait? Nem költenél sokat a repjegyre, hogy minél több múzeumbelépőt és fagyit vehess? A Ryanair és a Wizz Air légitársaságoknál kedvezményes repjegyek várnak.

A horvátországi Splitbe is eljuthatunk kedvezményes repjeggyelForrás: Shutterstock / Készítette: Dreamer4787

Sokakat visszatart a távolabbi desztinációk elérésétől a drága repülőjegyek, azonban ennek vége. Már nem hozhatod fel kifogásnak a súlyos repjegyárakat, hogy a nyakadba vedd a világot és lásd Európa legszebb csodáit. A fapados Ryanair és a Wizz Air légitársaságok a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről baráti áron indítanak közvetlen járatokat Európa történelmi városaiba és üdülőparadicsomaiba.

A Ryanair 13 eurós (4 ezer forintos) jegyeket kínál májusban olyan népszerű úticélokhoz, mint London, Dubrovnik, Edinburgh, Krakkó, Milánó, Róma, Velence, Zadar, Split vagy Göteborg.

A Wizz Air Budapestről induló fapados járatai szintén nagyon kedvező árakon, mindössze 12 ezer forint körüli összegért repítenek el és hoznak vissza Brüsszelből, Milánóból, Marosvásárhelyről, Berlinből, Tiranából, Rómából vagy Nápolyból.

Pakold be a kézipoggyászod és fedezd fel Európa ékszerdobozait!

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek