Egy szerencsés nyertes 1 éven át ingyen repülhet az izlandi légitársaság járatain

A Play nevű izlandi fapados légitársaság egy szerencsés nyertesnek 1 éven át ingyenessé teszi járatain a repülést. Az ingyenes repülőjegyek megnyeréséhez az utazóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy május 12-ig feliratkoznak a Play hírlevelére.

A légitársaság Izlandra is elrepít, ahol a világ egyik legkülönlegesebb szabadtéri fürdője, a Kék Lagúna találhatóForrás: Shutterstock.com / Bhushan Raj Timla

Az utazók ezután automatikusan részt vesznek a versenyben. A nyertest május 16-ig e-mailben értesítik.

„Az utazókat számos kedvezménnyel várjuk járatainkon, hogy idén még több turisztikai célpontot látogathassanak meg, ráadásul most egy szerencsés utas 1 évig ingyen repülhet velünk" – mondta Einar Örn Ólafsson, a PLAY vezérigazgatója a Travelandleisure-nek adott nyilatkozatában.

A Play légitársaság Airbus repülőgépekkel szállítja az utasokatForrás: Wikipédia/Colin Cooke Photo

Az 1 éves ingyenes repülőjegyek nyertese Bostonból, New Yorkból, Baltimore-ból vagy Washingtonból utazhat majd több mint 40 európai úti célhoz.

A nyertes repülőjegye tartalmazza a kézipoggyászt, a feladott poggyászt, az ülésválasztást és az elsőbbségi beszállást minden járaton.

Emellett a Play 25 százalékos jegyárkedvezményt kínál számos népszerű európai célállomásra, többek között Izlandra, Amszterdamba, Brüsszelbe, Koppenhágába, Dublinba, Londonba és Párizsba. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek