Útfelújítás Ferihegynél: Ismét nehezebb lesz eljutni a repülőtérre

Jövő hét hétfőtől péntekig ismét nehezebb lesz eljutni a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Az útfelújítási munkák negyedik ütemhez érnek, ami várhatóan hétfőtől péntekig tart majd – írja az MTI.

Érdemes korábban elindulni otthonról, hogy elérjük a repülőnketForrás: Budapest Airport

Korábban is írtunk a budapesti repülőtér felé vezető több lépcsős, várhatóan május közepéig tartó útlezárásokról, amelyek hétfőn egy új szakaszba lépnek. A felújítás ideje alatt a csomópontot nem zárják le, csak sávlezárás várható; az M4-es autóút feletti felüljárón a Budapest felől a repülőtérre vezető lehajtóágon végeznek felújítási munkálatokat.A repülőtér így minden irányból megközelíthető lesz, azonban a Budapest felől érkezők kettő helyett csak egy sávon tudnak a légikikötő felé haladni. Ezért torlódásra és hosszabb menetidőre kell számítani.

Az autósoktól azt kérik, hogy a terelések mellett fokozott figyelemmel haladjanak el. A repülőgéppel utazóknak pedig azt javasolják, hogy utazásuk tervezésekor tájékozódjanak a légikikötő megközelítéséhez szükséges időről.

A felújítási ütemekről, az esetleges forgalomkorlátozásokról, terelésekről ide kattintva és az Útinformon keresztül kaphattok naprakész tájékoztatást. 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek