Ezért kellett bíróság elé állnia a Liszt Ferenc Repülőtér utasának

Bíróság elé állítottak egy tádzsik férfit, aki rendőrökkel kiabált a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, majd megfenyegette őket, és egyiküket leköpte – közölte a Fővárosi Nyomozó Ügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren naponta több ezer áthaladó ember között agresszívek is akadnak - illusztrációForrás: Budapest Airport

A külföldi férfi március 2-án, a 2B Terminál utaskoordinációs pultjánál azt állította, hogy mivel félretájékoztatták, ezért lekéste az isztambuli járatát.

A dühöngő és fenyegetőző, a húszas évei elején járó férfihez két rendőr érkezett akikkel az igazoltatás során agresszíven viselkedett. További rendőrök érkeztek a helyszínre a kiabáló tádzsik férfihez, aki bántalmazással fenyegette meg őket és a repülőtér tolmácsolásban közreműködő munkatársát.

A rendőrök előállították a férfit aki még ekkor is folyamatosan szidalmazta őket, rugdosta a zárka ajtaját, veréssel fenyegetőzött és az egyik rendőrt le is köpte.A Fővárosi Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt csütörtökön bíróság állította a dühöngő férfit.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek