Útfelújítás: Mutatjuk hogyan közelítsd meg hétfőtől Ferihegyet

Korábban is beszámoltunk róla, hogy útfelújítási munkák nehezítik a kijutást a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. Hétfőtől folytatódik a felújítási munkálatok harmadik üteme, amely előreláthatólag április 20-ig tart – közölte az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-vel.

Elkezdődött a felújítások harmadik üteme, ezért nehezebb lesz eljutni a budapesti repülőtérreForrás: Budapest Airport

A repülőtér felől az M4-es Cegléd irányába vezető, M0-ás autóút felé tartó felhajtóját újítják fel. Mivel a felhajtó ág zárva lesz, a repülőtér irányából közvetlenül nem lehet majd a körgyűrű felé felhajtani.
A közúton közlekedőknek a repülőtérről elindulva Budapest irányába kell az autóútra felhajtaniuk és a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban tudnak visszafordulni, vagyis Budapest irányából érkezve érhetik el az M0 autóutat – ismertették.

További forgalomkorlátozás várható a Budapest felől érkezőknek is, mivel az M4-es autóúton a repülőtérre vezető kihajtó ágon felújítják a belső sávot. Az autósok mindvégig ki tudnak majd hajtani a csomópontban, de csak a külső sávot tudják használni.

Az idei országos szintrehozás részeként, április 2-án indult el az M4-es Ferihegyi repülőtér csomóponti ágainak ütemezett felújítása, amely várhatóan május közepéig tart. A burkolatfelújítás miatt folyamatosak lesznek a forgalomterelések, sávzárások – olvasható a közleményben.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek