Videó: Mostantól luxusban repülhetnek a kutyusok is

Megalakult és már jegyek is foglalhatóak az első ízig-vérig kutyabarát légitársaság, a Bark Air járataira a Bark kutyatáp-és felszerelés márka saját, kutyabarát légitársaságánál. Náluk a kutyusok a gazdájukkal együtt utazhatnak a fedélzeten, és luxus kényeztetésben van részük a repülés alatt – írja a kutyabarat.hu.

A Bark Air, az első kutyabarát légicég boldog utasaiForrás: air.bark.co

A Bark Air honlapján közzétett információk szerint a foglalást követően egy munkatársuk felveszi a kapcsolatot a gazdival. Minden fontos tudnivalót egyeztetnek a kutyáról, akinek testmérete és esetleges speciális igényei alapján készítik elő a helyét a repülőn. Az utazás napján mindössze 45 perccel kell kint lenni az indulás előtt, gyors és egyszerű chek-in folyamatot biztosítanak, mindezt „szabad lábon", szállító boksz mellőzésével.

Az utastérben aztán folytatódik a kényeztetés. Szükség esetén nyugtató feromonokat permeteznek a levegőbe,a gazdi által választott italt (vizet vagy akár csontlevest) szolgálnak fel számukra és rágcsálnivalókkal, játékokkal és egyéb meglepetésekkel látják el a négylábú utasokat. Nézzétek, nem vicc, hogy teljes luxusban utazhatnak a négylábú kedvencek!

Mindennek viszont ára van, méghozzá méregdrága: egy komplett jegy (gazdi+kutya) ára 6000 dollárba, azaz nagyjából 2,2 millió forintba kerül. Ha valaki ennek ellenére igénybe szeretné venni ezt a szolgáltatást, egyelőre csak New York, Los Angeles és London között közlekedő járatokon teheti meg.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek