Erről a változásról minden Wizz Air-utasnak tudnia kell

Június 12-től a Wizz Air utasai számára csupán egyetlen nap áll rendelkezésre, hogy online, a felszállás előtti három óráig bezárólag elvégezzék az ingyenes online utasfelvételt, ugyanis valamennyi járat esetében a korábban 48 órás online utasfelvételi időszakot 24 órásra csökkenti.

Hamarosan már csak 24 óra áll rendelkezésükre a Wizz Air utasainak az online becsekkolásraForrás: Wizz Air / Press

A légitársaság minden utasát értesítette korábban a változtatásokról, akik közvetlenül a Wizz Air felületein vásárolták meg jegyeiket.

A változás nem vonatkozik azokra az utasokra, akik a Wizz Air felületein a jegyvásárlást követően ülőhelyet is foglaltak. Számukra a felszállás előtti három óráig bezárólag harminc napig nyílik lehetőség az utasfelvételre – áll a légitársaság közleményben.

A szigorítás mögött két tényező is állhat. Egyrészt ezzel próbálja a Wizz Air ösztönözni az utasokat, hogy vásároljanak fix ülőhelyet a repülőjegy foglalásakor, illetve ha valaki elmulasztja az utasfelvételt, akkor 15.600 Ft-os díjat kell fizetnie utasonként és irányonként. Ez a díj sok esetben nagyobb, mint maga a repülőjegy ára – írja az utazomajom.hu.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek