Fogalmuk sem volt a Wizz Air gép utasainak, hol fognak landolni

Az olaszországi Velencéből szállt fel a Wizz Air egyik járata még május 30-án, melynek utasai a reptér kijelzőin az "unknown", azaz „ismeretlen" feliratot láthatták csak úti céljuk helyén. Az utasok valójában pontosan tudták, hogy nem tudják hová indulnak el, ugyanis a Wizz Air ezzel a különleges járattal a #GetLostWithWIZZ nyerteseit lepte meg.

Nem tudták az utasok, merre tart a gép, amerre felszálltak - a fotó illusztrációForrás: Wizz Air

A különjáratra a nyereményjáték szerencsés győztesei, valamint influencerek és utazóbloggerek kaptak jegyet, azonban az úti cél mindenki számára ismeretlen volt.

„Az indulás pillanatáig mi magunk sem tudtuk, merre fogunk repülni" – mondta a Wizz Air pilótája, aki végül az utasok hatalmas örömére napjaink egyik legizgalmasabb, legkedveltebb, egész évben elérhető úti céljára, Szaúd-Arábiába repítette a gépet.

A résztvevők a velencei Marco Polo repülőtérről Rijádba, Al Ahsa-ba és Dammamba érkezve különleges, mesébe illő kalandokat élhettek át, felfedezve a lenyűgöző, évszázados történelmet, a kihagyhatatlan látnivalók sokaságát és a helyi gasztronómia finomságait – írja a spabook.net.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek