Tündéri kislányok csaptak fel légiutas-kísérőknek az izlandi légitársaság egyik gépén

Elképesztően családszeretőek az izlandiak. Az ország hivatalos légitársasága, az Icelandair a minap egy életreszóló élményt nyújtott két apró utasának. A testvérpár, Iris és Marín Washingtonba utazott a szüleikkel, és stewardess öltözékben szállt fel a gépre.

A kislányok izgatottan mutatták meg a ruhájukat a legénység tagjainak, akik nem tudtak ellenállni a két kislány lelkesedésének, és felkérték őket, hogy segítsenek a felszolgálásban. 

Tavaly októberben szintén egy családias hangulatú hírről számoltunk be az Icelandair egyik gépének fedélzetéről, melynek a pilótái Ingvar Mar Jónsson és a felesége, Sigga Nanna voltak. És nem hiszitek el, kik dlgoztak mellettük légiutas-kísérőkként! Hát persze, hogy a lányaik, Ingibjorg, Sigga Marta és Nina. 

Jónsson elmesélte, hogy kezdetben csak hárman dolgoztak volna azon a járaton a családtagok közül, de a két kisebb gyermekének is sikerült átrendeznie a munkabeosztását, így mindannyian a személyzet tagjai lehettek tavaly augusztus 20-án. A párnak van még egy 17 éves fia, és 2 kiskutyája, akik Izlandon maradtak, amíg a család többi tagja elrepült.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek