Egyszer van ilyen az életben: ugyanazon a járaton repült a pilóta a feleségével és 3 lányukkal

Az Icelandair egyik járatának utasai kifejezetten családias hangulatú utazásba csöppentek bele, mivel a pilóta a feleségével vezette a gépet, ahol három lányuk légiutas-kísérőként teljesített szolgálatot. Ingvar Mar Jónsson Izland legnagyobb légi kikötőjéből, a keflaviki repülőtérről Washingtonba repült a feleségével, Sigga Nannával, valamint lányaikkal, Ingibjorggal, Sigga Martával és Ninával a fedélzeten.

Jónsson elmesélte, hogy kezdetben csak hárman dolgoztak volna a járaton a családtagok közül, de a két kisebb gyermekének sikerült átrendeznie a munkabeosztását, így mindannyian a személyzet tagjai lehettek augusztus 20-án. A párnak van még egy 17 éves fia, és  2 kiskutyája, akik Izlandon maradtak, amíg a család többi tagja elrepült.

Ingvar Mar Jónsson pilóta a két kistyájukkalForrás: Ingvar Mar Jónsson/Facebook

Jónsson hozzátette: "Mióta a két kisebb lányunk (Ingibjorg és Sigga Marta) nyáron utaskísérőként kezdett dolgozni, a feleségem, Sigga Nanna és a legidősebb lányunk, Nina úgy gondolta, jó ötlet lehet közösen egy repülőútra kerülniük."

De nem csak a személyzet, hanem az utasok között is voltak rokonok, így a kapitány anyósa, és a két lányuknak a párjai is csatlakoztak hozzájuk.

A hihetetlen repülést az Icelandair is megosztotta a Twitteren, és a kép alá ezt írta: „Izland kicsi ország, így a repülés könnyen családi üggyé válhat."

Jónsson elmondta, hogy feleségének a repülés szó szerint a vérében van, mert igazi repülős családból származik. Nagyapja és édesapja az Icelandair nyugdíjas kapitányai. A bátyja jelenleg kapitány, akinek a felesége légiutas-kísérő. A nővére szintén légiutas-kísérő, és mindannyian az 1937-ben alapított Icelandair légitársaságnál dolgoztak vagy dolgoznak – írja a newsweek.com.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek