Budapestről és Debrecenből is repülhetünk Törökországba a Wizz Airrel

Budapestről Isztambul fő repterére, valamint Budapestről és Debrecenből a török riviéra fővárosába, Antalyába indít járatokat a Wizz Air – írja az airportal.hu.

Strandolás felsőfokon - ezt nyújtja Antalya tengerpartjaForrás: yusuf kazancı/Pixabay

Március 31-től Budapestről napi járat lesz Isztambul fő repterére (IST), Antalyába pedig május 24-től heti három (hétfő, szerda, péntek), emellett Debrecen és Antalya között június 10-től hetente kétszer (kedd, szombat) repül a légitársaság.

A haon.hu cikke szerint a tengerpartok rajongói számára tehát jó hír, hogy  idén nyártól Budapestről és Debrecenből is el lehet jutni a Török Riviéra kedvelt nyaralóhelyére, Antalyába, ami ideális hely a tökéletes tengerparti nyaraláshoz. Isztambulnak, a két kontinensen átívelő városnak a kulturális sokszínűsége vonzza az utazókat, akiket a fürdők, mecsetek, bazárok és paloták látványa megbabonáz.

Isztambulban a Camlica mecsetForrás: RiZeLLi / 21 images/Pixabay

„Nagy örömmel jelentjük be három új útvonalunkat Magyarország és Törökország között. Lélegzetelállító tájaival, lenyűgöző történelmével és építészetével Törökország valamennyi utazó számára különleges élményt kínál. Az új útvonalak is jól mutatják, mennyire fontos számunkra, hogy magyarországi utasaink számára is megfizethető árakat és nagyobb választékot kínáljunk közvetlen járataink folyamatosan bővülő hálózatával. Alig várjuk, hogy üdvözölhessük utasainkat a fiatal, hatékony és fenntartható repülőgépeink fedélzetén a Törökországba tartó járatainkon is" – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek