Újraindulnak az Emirates járatok Budapest és Dubaj között

Frissítette idei nyári menetrendjét a dubaji székhelyű Emirates légitársaság, amely május 4-től heti 5-ről 6-ra emeli budapesti járatainak számát, június 6-tól pedig már naponta közlekedik Ferihegyre – olvasható az Airportal oldalán.

EmiratesForrás: Emirates

Az Emirates az AeroRoutes menetrendelemző oldal bejegyzése szerint 30 útvonalát érintő menetrendfrissítést hajtott végre január 15-én. A légitársaság egyes útvonalakon sűrítette, míg másokon csökkentette a járatok számát, vagy repülőgéptípust cserélt. A Dubaj – Budapest viszonylaton a korábbi menetrend szerint hetente 5 járatot tervezett a légitársaság a nyári időszakra is Boeing 777-300ER repülőgépeivel, hétfő, szerda, péntek, szombat és vasárnap.

DubajForrás: Shutterstock/Rasto Sk

A most közzétett frissítés szerint viszont május 4-től már csütörtökönként, június 6-tól pedig keddenként is lesz járat, ezzel pedig visszaáll a világjárvány előtti, naponta közlekedő járat Dubaj és Budapest között. Az EK 111-es járatok a nyári menetrend szerint 14:25-kor szállnak le Budapesten és 16:00-kor indulnak vissza Dubajba EK 112-es számmal.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek