Újabb két városba indul repülőjárat Debrecenből

Szeptember 5-től közvetlen légi járatokat közlekedtet Magyarországról Erdélybe az Aeroexpress Regional startup magyar légitársaság. Arról már beszámoltunk egy korábbi hírünkben, hogy az Air Connect október közepén indítja el járatait Budapest és Bukarest, illetve Budapest-Kolozsvár közötl, de mostantól már Debrecenből is eljuthatunk Kolozsvárral és Marosvásárhelyre is.

Kolozsvár is vár Debrecenből - illusztrációForrás: George Cozma/Shutterstock

A ma indult járatok régóta várt légi összeköttetést jelentenek az erdélyi és magyar városok között. Az új járatok hetente háromszor közlekednek egy két hónapos bevezető időszakban, amely alatt felmérik az utazók visszajelzéseit.

A járatok hétfőn, szerdán és pénteken indulnak a Budapest-Kolozsvár-Debrecen-Marosvásárhely- Debrecen-Kolozsvár-Budapest útvonalon, tehát speciális „dupla W" útvonalat végigrepülve szolgálják ki egyszerre több város utasforgalmát is.

A jegyárak irányonként 40 és 90 euró között mozognak és külön érdekesség, hogy a Budapestet Kolozsvárral összekötő járatok menetrendje egy munkanap alatt oda-vissza teljesíthető utazásokat tesz lehetővé, amely az üzleti utasok számára különlegesen értékes alternatívát jelent.

A kolozsvári utasok Debrecenben tehetnek hasonló villámlátogatást, míg a cívisváros és Marosvásárhely között fordulójárat közlekedik – írja a dehir.hu. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek