Már teltházas a frissen megnyitott négycsillagos szálloda Debrecenben

Korábban már írtunk róla, hogy új négycsillagos szálloda épül Debrecen belvárosában. A szálloda most megnyitott, és máris telt házzal üzemel, a vendégkörének fele pedig külföldi állampolgár – adta hírül a HAON.

Az új szálloda Debrecen belvárosábanForrás: Facebook/Mercure Debrecen

A Mercure szálloda nemrég Debrecenben, a Bajcsy-Zsilinszky utcában nyitotta meg kapuit. A MICE (angolul: Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions; magyarul: előre eltervezett üzleti találkozók, jutalomutak, konferenciák, bemutatók) a turizmus trendjeit maximálisan kiszolgáló szálláshelyként összesen 135 szobával, 20 apartmannal, valamint konferenciatermekkel, étteremmel, kávézóval és fitneszszolgáltatásokkal várja üzleti céllal érkező vendégeit.

A hálószobák stílusosak, minden kényelmi funkcióval felszereltekForrás: Facebook/Mercure Debrecen

Debrecen az ország egyik legdinamikusabban fejlődő települése: az elmúlt évek során megújult a belváros, a Nagyerdő és környéke, valamint ide érkezik az ország eddigi legnagyobb beruházása is. A város a közelmúltban több rangos nemzetközi sportesemények volt helyszíne, ezért is tartják fontosnak, hogy a város képes legyen megjeleníteni magát, olyan vendéglátóként, amely a turizmus minden területén képes magas minőségű szolgáltatásokat nyújtani.

A szálloda étterme az avatás napjánForrás: MTI/Balázs Attila

 "A pandémia előtt mintegy 509 ezer volt a vendégéjszakák száma Debrecenben. Az idei év első felében elértük a 300 ezret, így bízhatunk abban, hogy ismét elérjük a 2019-es számokat" – mondta Papp László, Debrecen polgármestere. Hozzátette még, hogy Debrecen erőssége az eseményturizmus, rengeteg nemzetközi hírű rendezvénye van a városnak, ezek látogatói keresik a minőségi szálláshelyeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek