Októbertől Madeirára indít gépeket a Wizz Air

Már Portugália vulkanikus szigetére, Madeirára is repülhetnek a magyarok a Wizz Airrel: a fapados légitársaság október 30-tól indít járatokat, minden héten kedden és vasárnap a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről. A legalacsonyabb viteldíj 28 ezer forint – írja a vg.hu a társaság közleményére hivatkozva.

Madeira rengeteg látnivalót kínálForrás: Cristian Balate / Shutterstock

A Madeira szigetcsoport rengeteg programlehetőséget kínál az utazni vágyóknak. Az „örök tavasz szigete" az egzotikus növényzetek, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma.

Az állandó napsütésben és az egész évben kellemes tavaszias időben az utasok meglátogathatják Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botanicos da Madeirát és a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket. Korábbi cikkünkben mi is bemutattuk a különleges szigetet, éremes újra átolvasni, hogy még több ihletet kapjunk.

A Covid-19 miatti korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazóknak ismét egyszerűbbé tette a légi közlekedést, ami több spontán utazási lehetőséget tesz lehetővé. De azért a Wizz Air javasolja, hogy az utazni vágyók mindenképpen ellenőrizzék és szükség esetén újítsák meg a már lejárt vagy lejáratközeli (kevesebb mint három hónapig érvényes) úti okmányukat a repülőutak előtt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek