Járattörlés miatt lekésték az esküvőjüket, a repülőn adták össze őket

Pam Patterson és Jeremy Sala Las Vegasban házasodtak volna össze, de a rossz időjárás miatt törölték az American Airlines járatát, amivel a jegyespár utazott volna. A pár a Dallas Fort Worth repülőtéren szembesült azzal, hogy nem ér oda a nevadai Sin Cityben lévő kápolnában tervezett esküvőjükre.

Forrás: Southwest Airlines/Facebook

Egy Chris nevű utastársuk, látva a reptéren az esküvői ruhába öltözött házaspárt – akik percről percre egyre idegesebbek voltak – gyorsan megoldást kínált a számukra. Kiderült, hogy Chris felszentelt lelkész, ezért ő maga ajánlotta fel a párnak, hogy összeadja őket, amikor célba érnek.

Forrás: Southwest Airlines/Facebook

De még Las Vegasba sem kellett megérkezniük, mert a Southwest Airlines legénysége felajánlotta, hogy tartsák meg az esküvőt a járaton, aminek a pár nagyon megörült. A nem mindennapi, rögtönzött szertartáson a gépet wc papír szalagokkal díszítették fel.

Forrás: Southwest Airlines/Facebook

Az április 24-én Texasból Las Vegasba utazó turisták így egy esküvői szertartásba csöppentek a levegőben. Pam Patterson és Jeremy Sala a Southwest Flight 2690 fedélzetén lettek férj és feleség – írja a Daily Star.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek