Az erő velünk van az alaszkai repülőjáratokon és Budapesten is

Csupán egy kis érdekesség Alaszkából azoknak, akik nagy Csillagok háborúja rajongók. Az Alaska Airlines úgy döntött, hogy idén felturbózza a "May the fourth" (May the Force be with you - Az Erő legyen veled!) kifejezés mögötti filmes "ünnepnapot".

Ez a rohamosztagos csak illusztráció, nem őt keresitekForrás: Tinseltown / Shutterstock.com

Meghirdette tehát, hogy a mai napon, május 4-én bárki, aki valamilyen Star Wars kosztümben, Darth Vader palástban, BB-8 sapkában vagy vintage Luke Skywalker pólóban érkezik a járatához, az kikerülheti a sorban állást, és várakozás nélkül szállhat fel a gépére. 

"A legtöbb mozirajongó oda van a Csillagok háborúja filmekért, ahogy az Alaska Airlines munkatársai is" - mesélte egy közleményében a légitársaság marketing igazgatója. "Éppen ezért bárki, aki beöltözve jelenik meg a check-in pultnál, akár egy közeli útra indul, akár egy messzi messzi galaxisba, a mai napon átugorhatja a sorban állást." - írták a Matadornetwork.com cikkében.

Aki viszont itthon csöppenne bele egy kicsit a Star Wars univerzumba, az ellátogathat az Eötvös10-be, ahol a JátechTér Budapest Star Wars napot rendez. A programok 10 órakor kezdődtek, de este 20-ig be lehet csatlakozni. Egész nap számíthatunk Star Wars videó- és társasjátékokra, cosplay előadókra, és Nintendo 64-es Racer időmérő versenyekre. Az éles verseny pedig 17 órától kezdődik. A jegyár 500 forint. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek