Újból kiállt a bátor légiutas-kísérő a világ legmagasabb épületének tetejére

Tavalyi hírünkben beszámoltunk arról, hogy az Emirates Airline új reklámfilmjében a cég légiutas-kísérője bevállalta, hogy kiáll a világ legmagasabb épülete, a 828 méteres dubaji Burjdzs Kalifa tetejére. A bátor nő most újra mosolyogva áll a szédületes magasságban, miközben a közelében feltűnik az Emirates egy speciális festésű Airbus A380-as óriásgépe.

"Még mindig itt vagyok" – olvasható angolul a táblán, amit a kezében tart. "Wow, innen jól látom a világkiállítást" – áll a következőn. Amikor azt olvassuk, hogy "itt jönnek a barátaim is", felbukkan egy repülőgép a távolból. Szinte megáll az ember lélegzete, ahogy ez a hatalams monstrum elhúz a nő háta mögött, miközben ő mosolyogva integet a döbbenetes magasságot érzékeltető képeken.

A légiutas-kísérőről annyit lehet tudni, hogy professzionális ejtőernyősoktató volt, de a mutatványban precíz tervezés, képzés, tesztelés és szigorú biztonsági protokoll, valamint egy sor biztonsági felszerelés is segítette, ahogy a tavalyi film elkészítésekor is. Íme, a tavalyi, eredeti reklámfilm, ami megremegtette még a nézők térdét is.

(Címlapkép: YouTube.com)

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek