Nem fogja elhinni, hol vették filmre a bátor utaskísérőt

Azt teljesen megszokott, hogy a légi-utaskísérők 12 ezer méter magasságban járkálnak a repülőgépek fedélzetén. Az viszont már nem annyira, hogy valamelyikük 828 méter magasságban tartózkodik, repülőgép nélkül. Pedig az Emirates Airline légiutas-kísérője pontosan ezt tette, amikor a légitársaság legújabb reklámkampányának részeként kiállt a dubaji Burj Khalifa tetejére. Az új reklámfilmben a bátor nő olyan táblákat tart a kezében, amelyek arra ösztönzik az utazókat, hogy az Emiratesszel repüljenek. Az utolsó üzenet megjelenítése után a kamera eltávolodik, felfedve a felvétel döbbenetes helyszínét: a világ legmagasabb épületének legmagasabb pontját. Nézzék, milyen félelmetes még a látvány is! 

Az Emirates sajtóközleménye szerint ő azon kevesek egyike, akik valaha ott álltak a Burj Khalifa csúcsán, ahogy Dubaj koronahercege és Tom Cruise is korábban megtette ezt, utóbbit a felhőkarcoló tetején ülve fényképezték le a Mission: Impossible mozifilm negyedik részének forgatási helyszíneként.
„Mindig arra törekszünk, hogy megkérdőjelezzük a normát és feszegessük az Emirates határait. Minden nap ezt tesszük az innovatív szolgáltatásainkon keresztül, a legjobb termékeinkkel, és természetesen a hirdetéseinkkel is" – mondta Sir Tim Clark, az Emirates elnöke.

A reklámban látható légiutas-kísérő nyugalma és magabiztossága csapatunk hozzáállását reprezentálja, akik az utazókat kiszolgálják és garantálják a biztonságukat" – tette hozzá.

 A reklámfilm forgatása során is természetesen a biztonság volt a legfontosabb. A légiutas-kísérő professzionális ejtőernyősoktató volt, de a mutatványban precíz tervezés, képzés, tesztelés és szigorú biztonsági protokoll, valamint egy sor biztonsági felszerelés is segítette végig.

A szigorú biztonsági intézkedések ellenére sem tűnik gyerekjátéknak ez a mutatványForrás: emirates.com

Ha kíváncsi arra, hogy a légitársaság hogyan forgatta le a megdöbbentő felvételt, megnézhet egy videót az Emirates Twitter-oldalán, amely bemutatja a forgatás a kulisszatitkait – írja a matadornetwork.com. (Címlapkép: emirates.com)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek