Videó: Így néz ki az Emirates vadiúj utasosztálya

A napokban vette át az Emirates legújabb A380-as típusú óriásgépét, amely az első azon repülőgépek közül, melyeken elérhető lesz a légitársaság új, Premium Economy utasosztálya - derül ki a cég sajtóközleményéből.

Luxus a turistaosztályonForrás: Duncan Chard/Emirates

Mint Tim Clark, az Emirates vezérigazgatója elmondta, a légitársaság igyekszik minél hamarabb visszaállítani járatait, útvonalhálózatát és szolgáltatásait a járvány előtti szintre, és emellett új szolgáltatásokat is bevezet, mint fogalmazott, "meglepő fejlesztésekkel várják vissza utasaikat."

A most átvett A380-as mellett a következő két évben további öt vadonatúj gép áll szolgálatba ebből a típusból, melyeken szintén elérhető lesz a Premium Economy osztály, ahogy a 2023-tól érkező Boeing 777X gépeken is. Ezeket a repülőgépeket az Emirates váltakozva használja majd a különböző útvonalakon.

Az új Premium Economy osztályon 56 ülés található, 2-4-2-es kabinelrendezésben 101 cm-es üléssor-távolsággal, közel 50 cm széles ülésekkel, melyek 20 cm mélyen hátradönthetők. Állítható fej-, könyök-, és lábtámasz található minden széken melyeket krémszínű, bőr üléshuzat fed.

Visszaköszönnek a Business osztályra jellemző varrások és fa betétek, az utasok az ülések támlájában elhelyezett, 13.3"-es képernyőkön nézhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer több mint 4500 csatornáját. Az üléseknél USB és egyéb töltőbemenetek találhatók, étkezőasztal és oldalsó koktélasztal biztosítja az étkezés kényelmét. A Premium Economy osztály a főkabin elején található. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek