Nyomkövetőkkel ellenőrizné pilótáit és légiutas-kísérőit a Singapore Airlines

A járatok közötti, idegen országbeli tartózkodás során nem szabad elhagynia szállodai szobáját a Singapore Airlines személyzetének. Az intézkedést a szingapúri légitársaság a koronavírus-fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében vezette be, számos más légitársasághoz hasonlóan. Éppen ezért nyomkövető eszközökkel biztosítaná a Singapore Airlines, hogy a hosszabb külföldi pihenőkön pilótái és légiutas-kísérői ne hagyják el szállodai szobájukat, és ne is érintkezzenek egymással.

Nem valószínű, hogy a légitársaság dolgozói ezt a hírt örömmmel fogadjákForrás: Sorbis/Shutterstock

A nagyobb kockázatú úti célokra tartó járatokon, mint amilyen London, további óvintézkedéseket vezettek be: a személyzet védőruhát és N95 maszkot köteles viselni, valamint hazatérés után három negatív tesztet kell felmutatniuk, hogy újból dolgozhassanak.

"Továbbra is a hatóságok által előírt szabályokat követjük, és szorosan együttműködünk velük annak érdekében, hogy biztosítsuk a személyzet és az utasok egészségét illetve biztonságát a repülés során" – írja az Airportal a légitársaság szóvivőjének közleménye alapján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek