Új kihívás terjed a neten, amiben magyar pilóták és légiutas-kísérők brillíroznak

Magyar légiutas-kísérők és pilóták is csatlakoztak a #dontrushchallenge-hez. A különböző légitársaságoknál dolgozó magyarok szuperül teljesítették a kihívást!

A fotó illusztrációForrás: Mark Nazh/Shutterstock

Itt az elkészült verzió, amelyben a világ minden tájáról bejelentkeztek a magyar légikisasszonyok, és pilóták. A klipet csak tegnap töltötték fel a legnagyobb videómegosztóra, és már több mint 7000 megtekintésnél tart.

Az Emirates magyar csapata külön videót is alkotott:

De hogy mi is az a #dontrushchallenge? Egy 20 éves üzleti hallgató, Toluwalase Asolo, mint sokan mások, március óta otthonában kényszerült maradni. Unaloműzésből egy videót készített barátaival, majd a klipet feltette a twitterre. Ez volt a Don't Rush Challenge kezdete, amelyben a barátnők megmutatják természetes megjelenésüket, majd egy sminkecset segítségével „átalakulnak" és legjobb formájukat mutatják meg. A jól szerkesztett videóban szerepel egy sminkecset, amit „átdobnak egymásnak" teszik mindezt Young T és Bugsey „Don't Rush" című dalára. A videó felrobbantotta az internetet, már több mint 2 millió megtekintésnél jár, és folyamatosan jönnek a követők – olvasható a REFINERY29 weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek