Új kihívás terjed a neten, amiben magyar pilóták és légiutas-kísérők brillíroznak

  Magyar légiutas-kísérők és pilóták is csatlakoztak a #dontrushchallenge-hez. A különböző légitársaságoknál dolgozó magyarok szuperül teljesítették a kihívást!

  A fotó illusztrációForrás: Mark Nazh/Shutterstock

  Itt az elkészült verzió, amelyben a világ minden tájáról bejelentkeztek a magyar légikisasszonyok, és pilóták. A klipet csak tegnap töltötték fel a legnagyobb videómegosztóra, és már több mint 7000 megtekintésnél tart.

  Az Emirates magyar csapata külön videót is alkotott:

  De hogy mi is az a #dontrushchallenge? Egy 20 éves üzleti hallgató, Toluwalase Asolo, mint sokan mások, március óta otthonában kényszerült maradni. Unaloműzésből egy videót készített barátaival, majd a klipet feltette a twitterre. Ez volt a Don't Rush Challenge kezdete, amelyben a barátnők megmutatják természetes megjelenésüket, majd egy sminkecset segítségével „átalakulnak" és legjobb formájukat mutatják meg. A jól szerkesztett videóban szerepel egy sminkecset, amit „átdobnak egymásnak" teszik mindezt Young T és Bugsey „Don't Rush" című dalára. A videó felrobbantotta az internetet, már több mint 2 millió megtekintésnél jár, és folyamatosan jönnek a követők – olvasható a REFINERY29 weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!