Szurkolói járatot indít a Wizz Air a foci-Eb-re

A Wizz Air május végétől számos közönségkedvenc járatot indít újra, többek között az idei labdarúgó-Európa-bajnokság néhány helyszínére, így Budapest mellett akár Rómában vagy Münchenben is élőben élvezhetjük a meccseket.

A müncheni Allianz ArénaForrás: Tama66/pixabay.com

A szórakozás és a német sörkultúra fellegvára, München a Németország-Magyarország összecsapásnak ad otthont június 23-án. Bajorország fővárosa azonban nemcsak a sportág, hanem az utazás szerelmeseit is várja. A város a turistáknak is különleges élményeket tartogat: a világ legnagyobb sörcsarnoka mellett a katedrális, illetve a híres müncheni angolpark is kihagyhatatlan látnivaló. Németország jelenleg 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy az ország által elismert oltási igazolvánnyal várja látogatóit.

Ha azonban a határozott német futball helyett inkább a calcio-életérzés állna hozzánk közelebb, akkor irány az újonnan nyílt Wizz Air bázis repülőtere Rómában. Az olasz főváros az egyik negyeddöntő helyszínéül is szolgál, így a legendás látnivalók mellett a pezsgő olasz sportélettel is megismerkedhetünk. A jelenleg érvényben lévő olasz szabályozásnak megfelelően az utazóknak 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet szükséges az érkezéskor bemutatniuk.

A Wizz Air május 31-el és június 6 között indítja újra Budapestről Olaszországba, Milánóba, Rómába, Cataniába és Bariba repülő járatait, míg Dortmundba már akár május 30-án, Berlinbe pedig június 16-tól lehet utazni, Münchenbe június 23-án indítanak szurkolói járatot - derül ki a cég közleményéből.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek