Titkos úti célra lehet befizetni az új-zélandi légitársaságnál

  Az Air New Zealand visszahozza Mystery Breaks (Titkos szünidő) elnevezésű programját, melynek keretében egy teljes nyaralási csomagot a légitársaságnál, melyről csak két nappal indulásuk előtt tudják meg, hogy milyen úticélt tartalmaz - adja hírül a cnn.com.

  Forrás: Tibor Képiró/pixabay.com

  A csomagok ára 599 ausztrál dollárnál (körülbelül 130 ezer forintnál) kezdődik, és három típus közül lehet választani: Nagyszerű, Deluxe vagy Luxus. Az utasok emellett kiválaszthatják a dátumot és egy olyan helyet is, ahová nem szeretnének menni.

  A légitársaság 20 új-zélandi célállomására repül, például a szecessziós Napierbe, Queenslandbe és a történelmi emlékeiről híres Dunedinbe. Az ország lakosai néhány ausztrál államot kivéve csak úgy utazhatnak külföldre, hogy visszatérve karantén várja őket, külföldiek pedig nem léphetnek be, ezért nem marad más, mint a belföldi utazás ösztönzése.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek