Az American Airlines új fertőtlenítőszert vet be, amely szerintük elpusztítja a koronavírust is

Az American Airlines lesz az első olyan légitársaság, amely az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) által jóváhagyott elektrosztatikus SurfaceWise2-vel fertőtleníti a repülőgépeit. A SurfaceWise2-t az Allied Biosciences tisztítási megoldásokat kínáló társaság hozta létre. Ez egy tartós kezelés, amely a repülőgép belsejében megöli a vírusok 99,9 százalékát, ideértve a COVID-19-et is, állítja a légitársaság, amely hétfőn jelentette be a partnerségét. A spray legfeljebb hét napig hat – írja a Travel and Leisure.

A légicég a biztonságos utazás mellett tette le a voksátForrás: Ken Fielding/Wikiépedia

"Az American Airlines a tisztaság melletti elkötelezettségének ígéreteként merész intézkedéseket tett,  a legújabb termékeket és technológiákat alkalmazzuk annak érdekében, hogy ügyfeleink jóléte biztosítva legyen, ha velünk utaznak" – mondta David Seymour, az Amerikai Egyesült Államok üzemeltetési vezérigazgatója. "Az EPA, az American Airlines csapata és az Allied BioScience tapasztalt szakemberei által végzett szigorú értékeléseinek köszönhetően a többrétegű programunk még erősebb lesz, hogy megvédje ügyfeleinket és a munkatársainkat az olyan vírusoktól, mint a koronavírus és az influenza" – tette hozzá. Erről az új eljárásról meg is nézhetnek egy rövidfilmet.

A SurfaceWise2 használatát a légitársaság hamarosan alkalmazni kezdi a flottájában, de addig is tovább folytatják az emelt szintű takarítási rutint minden fővonalas repülés előtt, és éjszakai tisztítást is végeznek minden repülőgépen. Az új fertőtlenítőszert még mindig vizsgálják, hogy a termék minden felületen használható lesz-e, mire a nyilvánosság számára elérhetővé válik.

Az Allied Bioscience tudományos vezetője az American Airlines bejelentésében azt is elmondta, hogy a vállalat irodákban, iskolákban, gimnáziumokban és más nagyforgalmú területeken is használni kívánja a terméket, hogy támogassa a nemzet biztonságos újbóli elindulását. Az új fertőtlenítőszer alkalmazása mellett a légitársaság a repülőtéri folyamatot is teljesen átgondolta, hogyan csökkentse a személyes kapcsolatfelvételt. Az utasok most teljesen teljesen érintkezésmentes adhatják le a csomagjaikat és jelentkezhetnek az utasfelvételnél.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek