Augusztustól már Míkonosz szigetére is repülhetünk a Wizz Air-rel

A Wizz Air augusztusban új járatot indít Budapest és Míkonosz között, amely a WIZZ nyolcadik görögországi desztinációja lesz a magyar fővárosból. 2020. augusztus 7-től már közvetlenül Míkonoszra is repülhetünk Budapestről, jegyek pedig már 10 190 forinttól** (29.99 EUR) foglalhatók – derült ki a Wizz Air sajtóközleményéből.

Míkonosz a legújabb helyszín, ahova augusztustól a Wizz Air járataival elrepülhetünkForrás: Dana Tentis/Pixabay

A sziget szimbólumává előlépő Petrosz nevű pelikánról elhíresült paradicsom izgalmas célpont lehet a bulizni vágyó utazóknak. Az átmulatott éjszakák után Míkonosz 16. századi szélmalmai vagy a teljes egészében muzeális értékűnek nyilvánított szomszéd kis sziget, Délosz tartogat kulturális meglepetéseket.

Ugyanakkor a repülés továbbra is a járványhelyzetnek megfelelően zajlik. A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével fokozott egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. Az új fedélzeti protokoll részeként a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselete, továbbá a személyzet számára a gumikesztyű használata is előírt.

A Wizz Air járatain az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viseleteForrás: photo by foldhazi.hu /// facebook.com/foldhaziphoto/Arpad Foldhazi

A WIZZ szigorú napi tisztítási ütemtervét követően az éjszakai órákban vírusölő eljárással fertőtlenítik a repülőgépeket. Az utasok a fedélzetre lépés pillanatában fertőtlenítő törlőkendőt kapnak, amennyiben az utasok száma engedi, a személyzet az utasokat távol ülteti egymástól, ezzel is minimalizálva a fizikai érintkezés lehetőségét. A fedélezti magazinokat eltávolította a légitársaság, hogy ezzel is csökkentse az esetleges fertőzés esélyét.

A légitársaság javasolja, hogy az utasok az utazás előtti vásárlásokat (pl.: feladott csomag, WIZZ Priority, Fast Track) online végezzék el, ezzel minimálisra csökkentve a felesleges fizikai kapcsolatot a repülőtéren is.

A Wizz Air új egészségügyi és biztonsági előírásait bemutató videója erre a linkre kattintva megnézhető.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek