A sztyuvik ugrottak be az otthon ragadt esküvői tanúk szerepébe

Múlt héten jelentették be, hogy a legnagyobb brit utazásszervező iroda, a Thomas Cook csődbe ment. A váratlan esemény miatt több százezeren rekedtek külföldön, a brit állampolgárokat azonban hazaszállították. Az esemény új jellemezték, mint „Nagy-Britannia történetének eddigi legnagyobb ilyen jellegű békeidőbeli műveletét".

Egy kicsit szokatlanul alakult a Vegasba tervezett lagziForrás: skeeze/Pixabay

A hazaszállításkor, a cég egyik gépén történt is egy nagyon kedves eset, amikor, az akkor már ingyen dolgozó légiutas-kísérők mindent megtettek az utasok kényelméért, amit azok egy kis gyűjtéssel háláltak meg. Nemrégiben pedig ismét volt egy furcsa, de jól végződő sztori.

Ezúttal nem a Thomas Cook gépének személyzete, hanem a Virgin Atlantic segített ki néhány utast, pontosabban egy párt, akik az esküvőjükre érkeztek Las Vegasba. Csakhogy a Thomas Cook, aki az eseményt szervezte volna, időközben csődbe ment, ezért a párnak újra kellett fizetniük mindenért – így viszont nem maradt pénzük arra, hogy a barátaiknak kifizessék a Nevadába szóló repjegyet. Mivel ez azt is jelentette, hogy tanúk nélkül maradtak, végül a Virgin Atlantic légitársaság személyzete ugrott be a szerepbe. Így, bár nem pontosan az eredeti elképzelések szerint, de mégiscsak meglett a különleges esküvő, írja a Travel Weekly.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek