Azonnal elindulhat a nászútra, aki a reptéren mondja ki a boldogító igent

Van, aki egész életében hagyományos esküvőről álmodik, másik viszont bomlanak az extrém ötletekért. Volt már hír arról, hogy valaki a levegőben, és olyan is, hogy a víz alatt fogadott örök hűséget.

Valahol a középúton helyezkedik el a legújabb megoldás, amelyet a frankfurti reptéren találtak ki. A normálistól kicsit eltér, de annyira talán mégsem vad ötlet egy reptéren kimondani a boldogító igent. A frankfurti repülőtér egyik beszállófolyóján ugyanis a német város egyik legelegánsabb házasságkötő termét alakították ki.

A kép illusztrációForrás: Pexels/Pixabay

Ez egyáltalán nem vicc, a szolgáltatás abszolút komoly és teljes körű. Vállalják a meghívók nyomtatását, a műsorszervezést, a dekorációt, mindent. Az anyakönyvvezető házhoz, pontosabban terminálhoz jön, ugyanúgy, ahogy a muzsikát szolgáltató zenekar is. A reptér honlapján részletesen fel vannak sorolva a választható szolgáltatások.

Az időpontokra érdemes jó előre bejelentkezni, mert a szolgáltatást már most nagyon felkapták. A reptéri esküvő sajátossága viszont, hogy az ifjú párt a ceremónia előtt átvilágítják, mint ahogy az is, hogy a ceremónia után szó szerint azonnal el tudnak indulni a nászútra. Ha pedig Lufthansa gépre szól a jegyük, akkor automatikusan előre sorolják őket a beszállásnál.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek