33 országos nászútjukon viselte esküvői ruháját a feleség

Nick és Zoe Aust 2018 tavaszán világraszóló lakodalmat tartottak, és azóta is boldogan élnek. Az Insider azonban a nászútjukkal foglalkozott mélyebben, ugyanis a pár alaposan bejárta a glóbuszt, 33 országot érintett a boldogság körútja a lap szerint.

Legyen Törökország, Kína, India vagy a Seychelles-szigetek, Zoe Austról nem lehetett levenni az esküvői ruhát (mínusz nászéjszakák).  

Az esküvői ruhás nászút-őrületet a marrymeintravel nevű Instagram-oldalon közvetítették, ami annyira népszerű lett, hogy 30 ezren bekövették. Két évet spórolt a pár a szenzációs útra, Zoe még az állását is otthagyta.

Austék az Eifel-toronynál.Forrás: Facebook/Marry Me In Travel

A szerelem csírája még gimnázium idején szökkent szárba, ott ismerték meg egymást, de az igazi lamúr csak évekkel később tört ki. Másfél éve jártak, amikor egy spontán jött izlandi és párizsi út végén Nick a földre vetette magát az Eifel-torony előtt és megkérte kedvese kacsóját. Utána jött a mellékállásos spórolás, majd amikor az esküvő környékén egyszer csak eladták Nick cégét, úgy döntöttek, ideje nekimenni a világnak.

A 2017. decemberi esküvő után 2018 elején roppantak neki az útnak. Zoe filozófiája egyszerű volt: az élet gyorsan elrepül, ő is párat pislogott, és már 28 éves volt. „Tudtuk, hogy most vagy soha. És a mai napig az egyik legjobb döntésünknek tartom, hogy akkor mentünk, amikor” – tette hozzá.

View this post on Instagram

As we travel throughout our now 33rd country (Seychelles) we can’t help but feel nostalgic about what the past 264 days have been filled with. We’ve traveled to countries we once dreamed of seeing. We’ve stood in front of Mount Everest, swam in the Dead Sea, saw Turkey from a hot air ballon, flew through a cyclone in Fiji and can honestly say we have eaten our way through every. single. country. . We’ve done a lot. And now... we feel ready and most importantly, excited, to come home. In a few days we will end our 9 month long honeymoon in Seychelles and head back to the States. As sad as we are to not be full time, living out of a suitcase travelers, we’re also excited to see our families, to go to the dentist, to see our grandma and most importantly to smooch our almost 4 month old niece who we haven’t met yet! . Marry Me In started because we had this dream to travel. We’ll always have that dream (which is why we already have trips planned for just about every month we’re home ). We just won’t be living out of a suitcase, but we’ll still be traveling here and there, we’ll have much better wifi so we can actually blog and we’ll have cleaner teeth . So here’s a throw back to Sri Lanka, our 6th country visited. By this time we were so tired. We had no idea how exhausting full time traveling would be. We originally planned to be on the go but quickly realized we needed a break so we headed straight for Mirissa Beach where everyone’s a surfer with a surfer mentality and nothing opens before 2pm

A post shared by NICK ╳ ZOE | MARRY ME N (@marrymeintravel) on

A meglátogatott 33 ország valamelyikük bakancslistáján szerepelt, és persze valamilyen járatokkal könnyen megközelíthetők voltak egymásból. Sokszor a praktikum győzött, például Nepálba csak Malajzián keresztül tudtak eljutni, ha már ott voltak, körülnéztek ott is. És persze mindenhova vitték az esküvői ruhájukat, amiben lefotózták egymást, legyen az a Mt. Everest lába vagy a Tádzs Mahal. A ruhát persze megviselte a sok út, de ez a képeken nem látszik.

És hogy mik voltak a kedvenc helyszíneik: Nicknek Japán, Zoénak a törökországi Kappadókia. Az út pedig véget ért, bár most költöznek New Yorkba, és az Instájukat sem zárják be. És újabb utazások sincsenek kizárva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek