Tripadvisor-szavazás: ez a világ legjobb légitársasága

A Singapore Airlines nyerte el idén a Világ Legjobb Légitársasága címet a TripAdvisor 'Travellers' Choice Awards for Airlines 2018' szerint. A légitársaságot még további hét kategóriában jelölte a nemzetközi utazástervező és foglalási oldal.

A Travellers' Choice Awards for Airlines 2018 szervezői a nyerteseket az utasok visszajelzése alapján választották ki különböző szempontok alapján, mint például a kimagasló szolgáltatás, minőség és érték.

Forrás: Flickr.com

A TripAdvisor egy olyan algoritmus alapján összesít, mely a légitársaságok - mennyiségi és minőségi - értékeléseit egy 12 hónapos időszak alatt vizsgálja, és ez alapján ítéli oda a díjat. A világ legbiztonságosabb légitársaságai között is illusztris helyen szereplő Singapore Airlines fedélzetén egyébként franciaágyakban is pihenhet.

A légitársaság annyira igyekszik az utasok kedvében járni, hogy még bemutatóvideója sem unalmas - sőt, még városnézési tippeket is tartalmaz, miután a kedves utas leszállt a világ legjobbnak tartott repterén, a szingapúri Changi-n, mely hamarosan vidámparkkal bővül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek