Franciaágyban pihenhet a Singapore Airlines fedélzetén

Franciaágyban pihenhet a Singapore Airlines fedélzetén.

Immár 38 éve, hogy a Philippine Airlines először mutatott be olyan ágyat a fedélzeten, melyen teljesen kinyújtózhatott a kedves utas. A luxus azonban kérészéletű volt, mert a légitársaságok a rákövetkező évtizedekben csak azon dolgoztak, hogyan tudnának minél több utast felpasszírozni a fedélzetre.

Tényleg kényelmesnek néz ki
Galéria: A Singapore Airlines "lakosztályai"
Fotó: Singapore Airlines / cnn

Ez a trend azonban változóban van, amit mi sem mutat ékesebben, mint a Singapore Airlines új, fedélzeti franciaágyai – írja a CNN. Az általuk „Suite"-nek, azaz Lakosztálynak keresztelt új megoldás dupla ággyá alakítható business osztályú üléseket takar.

Akinek ez nem hangzik újdonságként, azért van, mert a Singapore Airlines már 2007, azaz az első Airbus A380-as elindítása óta kínál teljesen vízszintes fekhelyeket, de azért ez most egy kicsit más. A 850 millió dollárt felemésztő fedélzeti fejlesztések eredményéről nézze végig a képgalériát!

A legapróbb részletekre is ügyeltek a tervezők
Galéria: A Singapore Airlines "lakosztályai"
Fotó: Singapore Airlines / cnn

Egy-egy A380-as fedélzetén a gép orrában hat ilyen lakosztály kap helyet, melyek tolóajtók segítségével szeparálhatók el a többi utastól.

Ha pedig ez nem győzné meg arról, hogy érdemes egyszer felpattanni a Singapore Airlines egyik gépére, nézze meg ezt a biztonsági videót, és biztosan felveszi a bakancslistájára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek