Ausztriába készültök síelni? Mutatjuk a legjobb kedvezményeket a téli szezonra!

Ausztria legnagyobb síszövetsége, a Ski amadé sajtótájékoztatót tartott, hogy beszámolhassunk nektek a 2023/2024-es téli szezon legjobb ajánlatairól. Az összesen 760 kilométernyi sípálya, a 270 modern felvonó, 356 tökéletesen karbantartott pálya és a 260 síkunyhó rengeteg lehetőséget nyújt az önfeledt szórakozásra és a kikapcsolódásra. Mutatjuk, milyen kedvező árú téli üdülést kínálnak családoknak, kisgyermekeknek, fiataloknak, nyugdíjasoknak és pároknak. Keressétek meg a számotokra legmegfelelőbbet!

ALL-IN Card White gyerekeknek és fiataloknak

Azok, akik a következő szezonban online és korán lefoglalják a síbérletüket, különösen kedvező áron síelhetnek. Gyerekek és a fiatalok részére ez különösen igaz. A 7 napos síbérlet elővételben ezzel a kártyával a gyerekeknek (2008 és 2017 között születettek) 202 euróba kerül (míg normál áron 322 euró), addig az ifjúsági heti bérlet ((2005 és 2007 között születettek)) elővételben 302 euró (míg normál áron 581 euró lenne). 

Forrás: Claudia Ziegler/Claudia Ziegler/Ski amadé

Junior hétvégi kedvezmény

Ideális a pár napra érkező vendégeknek: minden hétvégén a gyermekek (2008 és 2017 között születettek) és az ifjúsági korúak (2005 és 2007 között születettek) 35 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak síbérletet. Ár: a napijegy így gyermekeknek 24 euróba, az ifjúsági korúaknak pedig 36 euróba kerül.

Forrás: Claudia Ziegler/Claudia Ziegler/Ski amadé

Mini's Week

Minden 6 év alatti (2018-ben és később született) kezdő síelőnek a 2024. január 13. és 27. közötti Mini's Week alatt mindössze 164 euróba kerül a síoktatás (5x félnapos vagy 3x egész napos), valamint a sífelszerelés kölcsönzése, a síbérlet és a változatos gyermekprogramokon való részvétel. Ráadásul a Ski amadé síszövetség számos szálláshelyén a gyermekek ingyen szállhatnak meg a szülők szobájában.

Forrás: Claudia Ziegler/Claudia Ziegler/Ski amadé

Síbérlet fiatal családosoknak

Azoknak a családoknak kínálnak ilyen síbérletet, ahol van egy 2021-ben vagy azután született, nem síelő gyermek. Ezt a síbérletet a két szülő felváltva használhatja. Ez azt jelenti, hogy az egyik szülő mindig a kisgyermekkel lehet, a másik szülő pedig a testvérekkel együtt töltheti a napot a síterepen. A jegy 2 és 18 nap közötti időtartamra szól.

Forrás: Claudia Ziegler/Claudia Ziegler/Ski amadé

Családi bónusz

A Ski amadé síbérlet vásárlásakor a harmadik gyermeknek és összes fiatalabb testvérének
(gyermek vagy ifjúsági korú) ingyen jár a síbérlet, ha legalább az egyik szülő és a két idősebb testvér (gyermek vagy ifjúsági korú) ugyanarra az időszakra vásárol egy síbérletet. A Ski amadé ALL-IN Card White esetében a szülők számára nem szükséges ALL-IN Card White kártyát vásárolni.

Forrás: Claudia Ziegler/Claudia Ziegler/Ski amadé

4=3 Online ajánlatcsomag a my Ski amadé Friends klubtagoknak

Különleges ajánlat a my Ski amadé Friends klubtagoknak: síeljetek négy napot és fizessetek csak hármat! Ez a 4=3 online ajánlatcsomag. Az ajánlatot a my Ski amadé Friends klubtagok (2004-ben vagy korábban születettek) vehetik igénybe a meghatározott promóciós időszakokban, a résztvevő szálláshelyeken – és a síbérlet mindig része az ajánlatcsomagnak. A Ski amadé Friends klubtagságról ide kattintva tudhattok meg többet. 

Ladies Week

A Ladies Week a neve ellenére a férfiaknak is szól. 2024. március 16. és 23. között egy síbérlet megvásárlásakor a második síbérlet ingyen jár. Ezen a népszerű akciós héten sítesztek és skiguiding is szerepel a kínálatban, emellett a megfelelő hangulatról változatos kísérőprogramok gondoskodnak.
Árpélda két személyre: 7 éjszaka 4 csillagos szállodában, kétágyas szobában, félpanziós ellátással, 6 napos síbérlettel és egy ajándékba kapott ingyenes 6 napos síbérlettel 1183 eurótól foglalható.

Forrás: Claudia Ziegler/Claudia Ziegler/Ski amadé

Sí- és borélmény ajánlatcsomag

A 2024. március 09. és 16. közötti Sí- és borélményhét során a Ski amadé 23 Genusspartner szállodája a síelés és az osztrák borok témaköréhez kapcsolódóan kínál üdülési ajánlatokat. Az ajánlatcsomagok a szálláson és a síbérleten kívül egy különleges ínyencajánlatot is tartalmaznak, például egy 5 fogásos gálavacsorát, egy exkluzív borkóstolót vagy jegyeket a síterepen egész héten megrendezésre kerülő különleges kulináris eseményekre. Minden szálloda más-más fénypontot kínál az ajánlatcsomaghoz.

Best Ager Week

Élményteli aktív hét a 60 év felettieknek. Aki szeret síelni, értékeli a különleges kulináris élményeket és igazi bennfentes tippeket keres, a Ski amadé síszövetségben különösen kedvező áron síelhet. A szezon kezdetétől 2023. december 23-ig és 2024. március 29-től a szezon végéig a Ski amadé 6 napos ingyenes síbérletet kínál minden 60 év feletti személynek, aki 7 napos tartózkodást foglal a résztvevő szállodák egyikében. Az ár tartalmaz egy ingyenes skiguiding napot is az adott régióban. Emellett a vendégek érkezéskor egy pecsétgyűjtő füzetet is kapnak, amelybe gyűjthetik a Ski amadé Ínyenc síútvonal mentén található hütték közül pecsétjét. Ha sikerül összegyűjteni legalább négy pecsétet, akkor a régió turisztikai hivatalában átvehető a szakértő ínyenceknek járó „Genuss Experte" jelvény.
Árpélda: 7 éjszaka egy 3 csillagos szállodában, félpanziós ellátással, kétágyas szobában, 6 napos síbérlettel, személyenként 518 eurótól számolható.

Forrás: Ski amadé

Classic Week

Klasszikus síüdülés a Ski amadé Classic Week keretében: 7 napos síelés vagy snowboardozás 6 napos síbérlettel, verhetetlen áron. Az ajánlatcsomag meghatározott szálláshelyeken foglalható a szezon kezdetétől 2023. december 23-ig, 2024. január 6-tól 2024. február 3-ig és 2024. március 9-től a szezon végéiig.

Forrás: Ski amadé

Learn2Ski 3 nap alatt

A síoktatók sok humorral és kellő empátiával tanítják meg síelni mindazokat, akik újra visszatérnének a
sportághoz vagy idősebben kóstolnának bele a síelésbe. Minden résztvevő három nap után garantáltan le tud majd síelni egy kék pályán. Ha a várakozásokkal ellentétben ez mégsem sikerül, akkor a síoktatásra kifizetett pénz visszajár. Szállás négy éjszakára, háromnapos síoktatással, síbérlettel és a sífelszerelés kölcsönzésével együtt reggelivel panzióban már 600 eurótól, félpanzióval négycsillagos szállodában pedig már 913 eurótól foglalható. A sítanfolyam napi négy órán át tart. A „Learn2Ski 3 nap alatt" ajánlat csak meghatározott időszakokban foglalható.

Forrás: Ski amadé

Back2Ski

Akik szívesen felfrissítenék a téli sportok iránti szenvedélyüket, azoknak most van okuk az örömre. Az új Back2Ski ajánlat tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy visszataláljanak a sípályára és újra átéljék a síelés páratlan érzését. Tökéletes tehát azoknak, akik úgy döntenek, hogy visszatérnek a sípályákra. Az ajánlat 2023. december 11. és 19. között, 2024. január 8. és 30. között, valamint 2024. március 4. és 26. között foglalható. Magában foglal egy kétnapos tanfolyamot egy privát síoktatóval, alkalmanként két órában, 13 órától 15 óráig. Ára 299 euró, minden további személynek csak 60 eurót kell fizetnie. Ideális pároknak vagy barátoknak, akik újra szeretnének síelni. Jelentkezni közvetlenül a Ski amadé síterepeken, az akcióban résztvevő síiskolákban lehet.

Forrás: Ski amadé

Kedvezményes ajánlatcsomagok

A Ski amadé síszövetségben működő szálláshelyek a szezon kezdetétől 2023. december 23-ig, 2024. január 6-tól 2024. február 3-ig és 2024. március 9-től a szezon végéig kínálnak speciális ajánlatcsomagokat. A vendégek kedvezményes szállásajánlatokat vehetnek igénybe, amelyek többnapos síbérletet tartalmaznak az öt Ski amadé régióba.

A fenti a speciális ajánlatok megtalálhatók a www.skiamade.com honlapon, míg az online előfoglalási rendszerrel kapcsolatos további információk a www.skiamade.com/ticket oldalon érhetők el.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek