Eláruljuk, melyik héten látogathatod meg jóval olcsóbb belépővel a Plitvicei-tavakat

Lassan közeledik a már hagyományos, úgynevezett promóciós hét a Plitvicei-tavak Nemzeti Parkban, ami a látgatókat annyiban érinti, hogy akciós áron élvezhetik a tórendszer őszi szépségeit. Ez az egyedülálló alkalom idén október 1. és 8. között lesz.

Az ősz új színeket hoz az amúgy is lenyűgöző tájba - illusztrációForrás: shutterstock / Creative Travel Projects

Ez a hét egyébként azért fontos déli szomszédunknak, mert a Plitveicei-tavak Nemzeti Park ekkor ünnepli a 44. évfordulóját annak, hogy felkerült az UNESCO Természeti Világörökség listájára.

A Plitvicei-tavak tehát különleges jegyárakkal készül az akciós hétre.Ebben az időszakban kedvezményesen látogathatjuk meg mind a 16 smaragd tavat, valamint már gyönyörködhetünk a park őszi színeiben is, mely varázslatos hanfulatot kölcsönöznek az erdőknek, tavaknak és vízeséseknek.

A jegyár felnőtteknek az akciós héten 10 euro, diákoknak 6,50 euro és 7-18 éves kor közötti gyerekeknek 4,50 euro, melyeket ide kattintva tudtok beszerezni - írja a turistickeprice.hr. A Plitvicei-tavakról és egyéb lenyűgöző horvátországi UNESCO-listás helyekről egy korábbi cikkünkben olvashattok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek