Szombattól újraindul a Dunakanyar látványban gazdag hajós körjárata

Április 24-én újraindul a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon a hajós körjárat. A Mahart PassNave Kft. tavaly nyáron indította el a hop on-hop off jellegű hajójáratot a Dunakanyarban, majd ennek kiegészítésére két újabb járatot Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon.

Csodálatos tájakon hajókázhatunk ismétForrás: MAHART PassNave Kft.,/Facebook

A kirándulók körében gyorsan népszerűvé vált hajós körjáratot idén először április 24-én, szombaton indítják újra, a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon. A járatra az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik kikötőben ki- és beszállhatnak a hajóra, tetszőlegesen megszakítva az utazást.

A napi jegyár egységesen 1000 forintba kerül az útvonalon, amennyiben kutyát vagy kerékpárt is vinnénk magunkkal, értük további 500-500 forintot kell fizetni. A Kajla-útlevéllel rendelkező diákoknak és a 2 éven aluliaknak az utazás ingyenes.

Áprilisban csak pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt 10 órakor, valamint délután 14 órakor indul hajó a Visegrád hajóállomásról, májustól szeptemberig azonban hétfő kivételével minden nap közlekedik majd a körjárat, hétvégenként nagyobb gyakorisággal. 

Júniustól három további körjáratot indítanak a Dunakanyarban, az Esztergom-Szob-Zebegény és a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád, illetve újdonságként a Vác-Verőce-Visegrád útvonalon.

Minden körjáratra külön-külön kell majd megvásárolni a napijegyet, ha azokat kombinálva veszik igénybe az utasok. A Mahart Passnave fenntartja a menetrendváltoztatás jogát, ezért kéri az utasokat , hogy minden esetben győződjenek meg az aktuális indulás időpontokról a cég weboldalán, Facebook-oldalán, vagy telefonon: 06 1 484 4013 – írja a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek