Húsvétig síelhetünk a Mátrában, ahol egy látványos videó is készült

A Mátraszentistváni Sípark osztotta meg két napja azt a videót, amelyen jól látszik, hogy az időjárás kedvez a Mátrába érkezőknek. A téli sportok szerelmeseit egy 3,2 kilométer hosszú pályával várják a hét minden napján, egészen Húsvétig, utószezoni jegyárakkal. Ha kedvet szeretnének kapni egy kis síeléshez, elég ha megnézik azt a látványos videót, amiben a síelésre csábító pályákon megcsillogtatják a tudásukat a profik.

A Sípark egyébként azt is megmutatta követőinek, hogyan is készül náluk a pálya, amit ide kattintva megtekinthetnek. A  terep tehát még ideális, ugyanakkkor a járvány elleni védekezés miatt hozott szabályokat be kell tartani. A Sípark felhívja a figyelmet, hogy a COVID-19 protokoll mindenkire vonatkozik, és aki ezeket a szabályokat megszegi, azt a park személyzetének joga van kizárni a létesítmény területéről.

Ideális körülmények várják a látogatókat a SíparkbanForrás: Sípark Mátraszentistván/Facebook

Mint írják, a sípark területén mindenhol kötelező a maszk, valamint a másfél méter távolságot a sífelvonókon és az ülőszékes felvonón is meg kell tartani. Ezért csak az egy háztartásban élők foglalhatnak közvetlenül egymás mellett helyet a székes felvonóban, idegenek csak a szék két szélső ülésén foglalhatnak helyet. Csak az egy háztartásban élők utazhatnak párosan a csákányos felvonóval is. További információkat a Sípark weboldalán olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek