Hamarosan megnyitják Anglia leghosszabb és leggyorsabb drótkötélpályáját

Az izgalomra vágyók már vásárolhatnak is jegyeket Anglia leghosszabb és leggyorsabb drótkötélpályájára, mivel elkészült a Bluewater szabadidőközpont 15,5 méteres tornya, ahonnan a bátor látogatók megkezdhetik szárnyalásukat a táj felett. A 40 méteres szikla tornyának tetejéről indulva több mint 180 méteres függőleges süllyedést hoztak létre négy, 725 méteres drótkötélpáyán. Nézzék csak!

Robert Goodman, a Bluewater igazgatója elmondta, hogy a pálya az embereket a szikla szélétől több mint 725 méterre viszi át a park felett, amivel új látványosságot hoztak létre Anglia délkeleti részén. „Ez Anglia leghosszabb és leggyorsabb drótkötélpályája, és már az egész Egyesült Királyságban felkeltette az érdeklődést. Skóciából, Walesből, Manchesterből és Durhamből is érkeznek előzetes regisztrációs e-mailek, egészen a dél-nyugati Cornwallig" – mesélte.

Hatalmas park felett repülhetnek a bátor vállalkozókForrás: Hangloose at Bluewater/Facebook

A London központjából mintegy 40 perc alatt elérhető Bluewater 50 hektáros lenyűgöző parkja ad majd otthont, Európa legnagyobb hintájának és szabadtéri mászófalának is, ha elkészül. Üzletek, éttermek, bárok, szabadidős tevékenységek, mozi és ingyenes parkolási lehetőség várja majd a vendégeket a Hangloose Adventure – Bluewaterben, írja breakingtravelnews.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek