Üvegpadlós lombházból nézegethetik a vadakat ebben az északi rezervátumban

  Átlátszó vadlessel gazdagodott a svédországi Karlshamntól 15 kilométerre található Eriksberg rezervátum, melyben a látogatók úgy érezhetik, mintha a levegőben lebegnének - derül ki a lonelyplanet.com cikkéből.

  Forrás: facebook.com/Homecrux

  A vendégek ebben a lombházakra hasonlító, három méter magasra épített acélvillában nemcsak a környékbeli állatokban gyönyörködhetnek, de meg is szállhatnak. Az 50 négyzetméteres házat napenergia látja el árammal, de a gázt is bevezették, és egy kis konyha is rendelkezésre áll. Akár négy ember is elfér itt.

  Ezen a területen található Észak-Európa egyik legnagyobb vadállománya, és a rezervátumban szeretnének lehetőséget adni látogatóknak, hogy megtapasztalják a természettel és az állatokkal való minél közvetlenebb kapcsolat élményét, ami táplálhatja a környezet iránti érzékenységet és megértést.

  A 925 hektáros területen a vendégek gímszarvassal, dámszarvassal, európai bölénnyel, vaddisznóval vagy muflonnal találkozhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek