Senki nem ússza meg a színes porhintést ezen a legendás sporteseményen

A The Color Run egy különleges futófesztivál, amit a rendezvényen használt színes porok, koncertek és kiegészítő programok tesznek egyedivé. Jelenleg ez a világ legnagyobb öt kilométeres eseménysorozata, amit 2013 óta rendeznek meg Magyarországon. Idén szeptember 12-én, szombaton várják a gyermeklelkű résztvevőket Szolnokon, a Felső Szandai réten.

Itt azért nem a futáson van a hangsúlyForrás: The Color Run Magyarország/Facebook

A The Color Run kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül várja a résztvevőket, azokat is, akik minden nap sportolnak és azokat is, akik még sosem futottak vagy egyszerűen azt érzik, hogy nem lennének rá képesek. A szervezők álítják, nem az számít, hogy valaki szintidőre lefussa a távot, mert iitt mindenki győztes, aki eljön, és csak az számít, hogy jól érezze magát, kikapcsolódjon, újra igazi gyerek lehessen. 

Nem "csak" a világ legboldogabb, hanem az egyik legszínesebb rendezvénye is ezForrás: The Color Run Magyarország/Facebook

Itt bárki felszabadultan, boldog őrületben szórakozhat. A futóútvonalon 4 ponton színezik be a résztvevőket, ezzel is emelve az amúgyis jó hangulatot. A résztvevők a kezdőcsomagban szintén kapnak zacskós színes port.

A résztvevők garantáltan nem maradnak színtelenekForrás: The Color Run Magyarország/Facebook

A The Color Run-on mindenki egész napra talál programot magának: az esemény ideje alatt koncertek, Dj-k, színpadi események, kiegészítő programok gondoskodnak a jó hangulatról és Food Truckok a kulináris élményekről. További információkat és a nevezést a The Colour Run weboldalán találják meg, illetve a Facebook oldalán is érdekes tudnivalók várják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek