Ha elvágyódna, három napra beköltözhet a Börzsöny erdeibe

  A forró nyári napok és a városi zsibongás elől az egyik legjobb hazai menedékeink az erdők. Mindezt megtapasztalhatja az, aki három napra beköltözik a Börzsöny egyik csöndes szegletében található erdőbe. A Börzsöny nagy része nemzeti park, a változatos táj remek túrázási lehetőségeket kínál. A NaTúra szervezésében zajló, három napos eseménye alatt részt vehetnek vezetett "mindfulness" erdei sétákon, egy egynapos túrán a Börzsönyben – amikor beveszik Drégely-várát is, – vezetett éjszakai sétán az erdőben, és élőzenés, esti Yin jógára Tóth Zita jógaoktatóval, akit Simon Gyuri kísér a csodás zenéjével.

  Nincs jobb hely jógázni, mint egy természetközeli környezetben - illusztrációForrás: FitNishMedia/Pixabay

   Az elvonulás időpontja: július 24. péntek, 10:00 órától 26. vasárnap, 14:00 óráig tart. A három napos beköltözés az erdőbe 22.000 Ft-ba kerül fejenként, ami tartalmazza a program megszervezését, a túravezetést, az élőzenés Yin jógát és a szállás árát, viszont az utazás és étkezés költségeit nem. Aki úgy érzi, hogy szeretne ott lenni az erdő mélyén, hogy megpihenhessen a Kútbereki Turistaházban a szállásán, és érdeklik ezek a különleges, relaxációt adó programok, annak nincs más teendője, mint hogy regisztráljon a NaTúra-naptárban közvetlenül ezen a weboldalon vagy levelet is küldhet a kapcsolat@na-tura.info e-mail címre. A regisztráció megerősítését követően a részletes programtervet és minden további információt e-mailben kapnak meg a jelentkezők. A Jelentkezési határidő: 2020. július 20. 20:00 óra. A 3 napos programon minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. További információt az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!